Shape of You – Ed Sheeran ( Lyrics )..


The club isn’t the best place to find a lover
So the bar is where I go
Me and my friends at the table doing shots
Drinking faster and then we talk slow
Come over and start up a conversation with just me
And trust me I’ll give it a chance now
Take my hand, stop
Put Van The Man on the jukebox
And then we start to dance
And now I’m singing likeGirl, you know I want your love
Your love was handmade for somebody like me
Come on now, follow my lead Continue reading

Advertisements


Hi guys, long time no write, i hope you still kindly want to visit this blog ..Gue lagi masa-masa ujian, dan malam ini, di tengah hectic nya gue mengejar baca bahan yang tampaknya baru selesai klo gue gak tidur, gue kepikiran buat nulis ini.

Salah satu prinsip gue yang paling gue junjung tinggi adalah prinsip tentang tabur tuai. Gue percaya in this world, ada yang namanya ‘Karma’. Apa yang lu lakuin ke orang lain, ya pada ujungnya, entah kapan dimana dan gimana caranya, pasti balik ke lu lagi. Dengan kesadaran akan hal itu, gue selalu berusaha untuk baik ke semua orang, meskipun itu susahnya minta ampun, apalagi kalo orangnya super ngeselin.

Dan, gue dapet hikmah. cieileh hikmah. Yang awalnya cuma karena mau nabung karma baik makanya gue baik ke orang, tapi lama-lama, gue paham tentang sesuatu guys, baru aja akhir2 ini pahamnya, Continue reading

Something Just Like This – The Chainsmokers&Coldplay (lyrics)..


I’ve been reading books of old
The legends and the myths
Achilles and his gold
Hercules and his gifts
Spiderman’s control
And Batman with his fists
And clearly I don’t see myself upon that list

But she said, “Where d’you wanna go?
How much you wanna risk?
I’m not looking for somebody
With some superhuman gifts.
Some superhero,
Some fairytale bliss.
Just something I can turn to.
Somebody I can kiss.
I want something just like this.”

Doo-doo-doo, doo-doo-doo
Doo-doo-doo, doo-doo
Doo-doo-doo, doo-doo-doo
Oh, I want something just like this
Doo-doo-doo, doo-doo-doo
Doo-doo-doo, doo-doo
Doo-doo-doo, doo-doo-doo

Oh, I want something just like this Continue reading

Yuan De Yi Ren Xin 願得一人 – Li Xing Liang ( Lyrics )..


曾在我背包小小夾層裡的那個人
Ceng zai wo bei bao xiao xiao jia ceng li de na ge ren
陪伴我漂洋過海經過每一段旅程
Pei ban wo piao yang guo hai jing guo mei yi duan lue cheng
隱形的稻草人 守護我的天真
Yin xing de dao cao ren shou hu wo de tian zhen
曾以為愛情能讓未來只為一個人
Ceng yi wei ai qing neng rang wei lai zhi wei yi ge ren

關了燈依舊在書桌角落的那個人
Guan le deng yi jiu zai shu zhuo jiao luo de na ge ren Continue reading

Andaikan Kau Datang Kembali – Ruth Sahanaya ( Lirik Lagu )..


Hm…hm…hm…
Terlalu indah dilupakan
Terlalu sedih dikenangkan
Setelah aku jauh berjalan
Dan kau ku tinggalkan

Betapa hatiku bersedih
Mengenang kasih dan sayangmu
Setulus pesanmu kepadaku Continue reading